Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en del politisaker på meg og må kanskje sone i fengsel.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg sliter med psyken og jobber med å bli utredet for borderline personlighetsforstyrrelse, har en del politisaker på meg, og må kanskje sone I fengsel. Hvis jeg havner I fengsel før jeg blir ferdig med å utrede meg for bpd, kan jeg fortette å utrede meg I fengselet? Eller må alt sammen vente til jeg er ute igjen? Får man psykiatrisk behandling I fengsel? Har de psykolog eller psykiater der? Hvis man får det vanskelig når man er I fengsel, er der da noen man kan si ifra til? Eller må man berre klare seg på et vis? Jeg spør fordi jeg kan noen ganger havne så langt nede at jeg skader meg og får veldig sterke selvmordstanker og da er jeg veldig avhengig av støtte. Plis svar meg på alle spørsmål og ikke send meg en eller annen artikkel for d står aldri konkrete svar på alle spørsmålene mine der. Er litt kleint å spørre advokaten min for jeg vet jo ikke enda om d blir fengselstraff på meg eller ikke og har ikke fortalt henne så mye om hva jeg sliter med, er litt sjenert ovenfor ho

SVAR

Besvart 24.08.2020 21:25:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Over 18 med psykiske problemer?

Det er hjelp å få ved psykiske problemer. Kontakt skolehelsetjenesten, Helsestasjon for ungdom, fastlegen eller Psykisk helsetjeneste i kommunen. De kan gi deg samtalehjelp og/eller henvise deg til DPS eller annen psykolog.

 

Les mer
account_circle