Hopp til hovedinnholdet

Hei Jeg er en jente på 20 år som er blitt tatt for nasking for 4 mnd siden. Jeg ble politianmeldt og fikk...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er en jente på 20 år som er blitt tatt for nasking for 4 mnd siden. Jeg ble politianmeldt og fikk selvfølgelig 6 mnd utestenging fra storsenteret noe jeg selv synes jeg fortjente men føler meg ikke ferdig med det. Med denne beskjeden fikk jeg gå hjem... I dag fikk jeg et brev fra politiet om innkalling til konfliktrådet. Leste litt om det og synes det var en fin ordning. Da kan jeg evt. gjøre opp for meg med personer jeg evt. vil møte senere. Men det vil ikke ordnes med politiet, jeg vil vel få prikk men er usikker på hvor lenge, leste et sted at den ville være der i 2 år, men et annet sted leste jeg at den ville være der hele livet mitt. Vet dere forresten om hvor lang tid det vil ta før jeg får vite når jeg skal til konfliktrådet... Mvh A Takker masse for svar.

SVAR

Besvart 31.08.2009 14:49:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge regler for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg til andre.

 

Les mer
attach_file

Bruk konfliktrådet - unngå merknad på rullebladet

Har du havna i en konflikt? Konfliktrådet kan hjelpe deg med å finne en løsning - uten at det kommer på det ordinære rullebladet.

 

Les mer
account_circle