Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg anmelde brudd på besøksforbudet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg anmeldte exen min for hensynsløs adferd, overgrep, vold og personforførgelse. Dette ende med at han fikk et besøksforbud, dette skjedde den 27 juni nå i år og varer ut til 27 desember. mandag 28 september tok han kontakt med meg via en annen person og jeg svarte han( vi sendte flere meldinger via denne personen, jeg viste ikke om at dette ikke var lov før i ettertid. vi pratet ikke noe mer denne dagen eller senere. men nå den 10 oktober hadde han laga seg ny profil på instagram og sendte flere meldinger til meg men jeg svarer ikke siden jeg ikke har lov til det, men siden han brøt det to ganger er jeg usikker på om jeg vil anmelde han eller ikke? jeg er redd for at han skal komme å ta hevn eller bli enda mer sur hvis jeg sier i fra til politet om dette. hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 15.10.2020 20:53:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle