Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten fikk meg til å gjøre ting jeg egentlig ikke ønsket!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Ung.no. Tidligere i år hadde jeg (15 år da vi var sammen) en kjæreste (16) som det nå er slutt med. Han fikk meg til å bli med på en del ting jeg absolutt ikke ville. Første gangen jeg hadde sex var med han på et offentlig toalett, noe jeg ikke ville i det hele tatt. Jeg fortalte han dagen før vi hadde sex at jeg aldri kunne tenke meg å ha sex på et offentlig toalett. Neste dag gjorde han det allikavel, uten samtykke, men jeg sa ikke nei tydelig fordi jeg var redd for hva som kunne komme til å skje, og føler meg veldig skyldig i at dette skjedde. Jeg vet også at det er straffbart å ha sex på et offentlig sted. Hvis jeg prøvde å si nei til han i lignende tilfeller, sa han bare at han hadde mange andre jenter å ha sex med, og at jeg var heldig. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, har så dårlig samvittighet for at jeg ble med på noe jeg ikke ville og gjorde noe ulovlig, har dere noen råd/tips til meg?

SVAR

Besvart 03.12.2020 17:31:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Hvem tør du slippe inn?

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Angrer du etter ”one-night stand” og tilfeldig sex?

Har du opplevd å ha sex med noen uten at det ble noe mer? Du er ikke alene. Tilfeldig sex, eller "one-night stand", er relativt vanlig.

 

Les mer
attach_file

Hva er samtykke til sex?

Samtykke til sex betyr å uttrykke et ønske om å ha sex. Lær deg å tyde den andres signaler og stopp hvis du er i tvil.

 

Les mer
account_circle