Hopp til hovedinnholdet

Kan politiet late som om de selger narkotika?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, det er en kjentperson jeg kjenner som har prøvd dop på en eller annen fest for en stund siden. Hen fortalte meg at hen fikk prøve det fra noen andre (er er det lov?) og i tillegg så kom hen senere til meg og sa at hen ønsket å få tak i dop selv (weed av noe slag) av en person som hen fant snapchatbrukeren til. Greia er at jeg ønsker ikke at hen skal havne i trøbbel, og lurer derfor på om denne drugdealeren har liv til å egentlig være en undercover politi med falsk bruker. Hen personen har vist meg snap bilder og videoer på denne dealeren sin snapchat av narkotika, og jeg lurer på om politi har lov til å lage falske profiler for så å lokke fram folk som ønsker å kjøpe? Om det er slik så vil jeg jo selvfølgelig advare min venn (gjør jeg uansett) men om politi ikke har rett til slikt, så advarer jeg hen, men lar hen kjøpe og hente varen selv på egen bekostning fordi jeg vil ikke blande meg inn i det hen gjør. Kan politiet gjøre slikt er spørsmålet?

SVAR

Besvart 22.02.2021 18:51:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spørsmål eller bekymringer om rus?

Er du nysgjerrig på ulike rusmidler? Vil du bli rusfri? Eller har noen i familien din et rusproblem? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Slik er du trygg på nett og sosiale medier

Det er fort gjort å se noe ubehagelig, eller gjøre noe man angrer på. Her er ti nettvett-tips.

 

Les mer
attach_file

- Bruker hasj

Hva er straffen for å bli tatt i å røyke hasj? Har kjøpt og vil røyke bare en sneip cannabis, hva skjer, hvis det er første gangen? Får man bot, eller gjelder dette kun for besittelse? Er det en eller annen ekstra dom for å røyke det?

 

Les mer
attach_file

- Selger hasj og andre narkotiske stoffer

Hvor lang straff får man for besittelse av litt over en kilo hasj og salg av hundre gram av dette?

 

Les mer
account_circle