Hopp til hovedinnholdet

Jeg har opplevd urettferdighet på skolen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 15 fyller 16 om under en måened jeg har opplevd mye urettferdigheter osv på skolen gjennom de snart 3 årene keg har gått her. For ca 2 uker siden ble jeg «mistenkt» for og selge narkotika på skolen jeg hadde solgt ett parr bokse hansker til en kompis av meg, jeg har ikke boksehanskene lengre fordi jeg solgte de jeg prøvde å få litt utav de så jeg sa de va verdt 700 kr til han jeg var med de va egnt verdt 500 kjøpte de 2 år tilbake jeg fikk 130 kr og sku få 70 extra. Rektor og flere assistenter på skolen har da påstått at jeg har motatt 700 kr og har solgt narkotiske stoffer... jeg føler meg krenket pg jeg vet jeg ikke har solt eller brukt narkotika noen sinne jeg har selv mye problemer hjemme, men utrykker de for venner og snakker med de om det. Denne saken sårer meg og jeg føler meg veldig krenket. [han kompisen ble innkalt til møte på skolen med foreldre og rektor de sa anklagelsene og han sa d va bullshit] se sa de ikke trodde på han hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 02.03.2021 11:06:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Elev- og lærlingombudene - spørsmål og svar om dine rettigheter

Ombudene skal passe på at du som er elev eller lærling i videregående får de rettighetene du har krav på. Vi har samlet noen eksempler på problemer du kan oppleve på skolen - og som ombudene kan hjelpe med.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle