Hopp til hovedinnholdet

Tatt for nasking. Angrer. Hva skjer nå? Redd for framtiden min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 16 med utrolig dårlig samvitighet. Jeg ble tatt får å naske løsvipper på Cubus. Dette var min første gang,og jeg angrer noe så utrolig. Det ble politianmeldt, men også spurt om jeg ville ta det opp konfliktsrådet noe jeg takket ja til,men motparten må også ville ta det opp i konfliktsrådet. Jeg er sykt redd for fremmtiden min, kan jeg få fengsel straff siden jeg er over den kriminelle lavalder? Jeg vil bli pilot innen militæret, noe jeg ikke kan bli nå siden jeg har blitt tatt for nasking. Jeg vet at gjort er gjort,men fyfaen som jeg angrer og er skuffet over at JEG av alle skulle synke så lavt å stjele..Jeg klarer ikke sove eller tenke på noe annet. Det har skjedd så mye de tre årene her. Jeg har flyttet 3 ganger og gått på 3 forskjellige ungdomskoler,har slitt med masse frævar i tiende og på en måte hatt en sorg inni meg. Det var på bedringes vei nå, alt ble så bra når jeg begynte på vgs siden jeg begynte på en vgs som er kjempe bra! Men nå har jeg ødelagt det hele, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har aldri blitt anmeldt for noe før og har aldri vært innbladet i noe som har hatt med politi å gjøre før, og er helt ny innen dette temat. Hilsen en utrolig lei seg jente.

SVAR

Besvart 04.10.2012 17:59:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge regler for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg til andre.

 

Les mer
attach_file

- Stjeler i butikken

Jeg er ofte innom senteret på vei hjem fra skolen, og putter noen ganger snop og sminke i lomma før jeg går ut igjen. Jeg har ikke blitt oppdaget ennå, men vet at andre er blitt tatt. Hva blir straffen for sånne småting?

 

Les mer
account_circle