Hopp til hovedinnholdet

Tatt for nasking, saken behandlet i konfliktrådet, rulleblad, innreise USA

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg lurer på en ting angående nasking. Hvor lenge blir det stående på rullebladet? Jeg skal begynne som lærling i USA 30 juli 2014. Naskingen skjedde 12 mai 2012. Vil dette hindre meg innreise i USA? Fikk ingen bot, kom opp i konfliktråd og ordnet det der, men politiet sa at det kom til å stå på rullebladet i 2 år. Ved den amerikanske ambassaden i Oslo får har jeg fått opplyst at alle typer kriminelle handlinger, foruten trafikkbøter som ikke inkluderer alkohol eller narkotika, diskvalifiserer for reiser til USA uten visum. Det betyr, ifølge ambassaden, at du må oppsøke den amerikanske ambassaden for å søke om visum...

SVAR

Besvart 30.04.2013 12:15:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge regler for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg til andre.

 

Les mer
attach_file

- Har noe på rullebladet - kan jeg reise til USA?

Jeg ble tatt for nasking for noen år siden. Har tenkt å studere i USA etter videregående, og lurer på om det at jeg har noe på rullebladet får noe å si. Har hørt at det er vanskelig å få reise til USA med noe på rullebladet. Utenlandsstudier er noe jeg har drømt om bestandig, og USA er favorittlandet. Blir så lei meg hvis den tabben jeg gjorde en gang for lenge siden skal ødelegge planene mine.

 

Les mer
account_circle