Bør jeg tipse politiet om kompisen min som selger narkotika? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Bør jeg tipse politiet om kompisen min som selger narkotika?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en kompis som har ruset seg en god stund. Han røyker til daglig hasj, og til fest tar han gjerne sterkere rusmidler, slik som mdma, sopp, syre, kokain, amfetamin, m.m. Jeg er selvfølgelig bekymret for han, noe jeg har sagt til han flere ganger. Nå har han også begynt å selge mange av disse narkotiske stoffene som han selv bruker. Jeg tenker at han kan godt ødelegge for seg selv ved å bruke, men når han selger videre, vet man aldri hvem som får tak i, og hvordan de vil reagere på dette. Jeg har en stund tenkt på å sende en anonym mail til politiet hvor jeg opplyser dem om saken. Spørsmålet mitt er om jeg burde sende denne mailen, eller om det bare vil ødelegge for han og alle rundt han enda mer? Mvh Jente, 20.

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer