Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg tipse politiet om kompisen min som selger narkotika?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en kompis som har ruset seg en god stund. Han røyker til daglig hasj, og til fest tar han gjerne sterkere rusmidler, slik som mdma, sopp, syre, kokain, amfetamin, m.m. Jeg er selvfølgelig bekymret for han, noe jeg har sagt til han flere ganger. Nå har han også begynt å selge mange av disse narkotiske stoffene som han selv bruker. Jeg tenker at han kan godt ødelegge for seg selv ved å bruke, men når han selger videre, vet man aldri hvem som får tak i, og hvordan de vil reagere på dette. Jeg har en stund tenkt på å sende en anonym mail til politiet hvor jeg opplyser dem om saken. Spørsmålet mitt er om jeg burde sende denne mailen, eller om det bare vil ødelegge for han og alle rundt han enda mer? Mvh Jente, 20.

SVAR

Besvart 17.01.2019 15:13:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
account_circle