Hopp til hovedinnholdet

Er det feil å klandre min søster for min mors selvmord?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Min mor tok selvmord for 2 uker siden, og jeg vet virkelig ikke hvordan jeg skal fortsette uten hun. Min mor har slitt med depresjon og kronisk sykdom, men fortsatt klarer jeg ikke å slutte å klandre min søster for å ha bidratt til at min mor tok selvmord. Min søster ble tatt for hasj og ecstazy piller av foreldrene mine, og foreldrene mine ville bare hjelpe hun istedet for hun å kjefte, men allikevel valgte hun å rømme hjemmefra. Min mor tok det utrolig tøft og var redd for at hun hadde mistet dattera si for alltid, og hun ba min søster komme hjem flere ganger, men søstera mi brydde seg ikke. Min mor gråt hele tiden, og jeg prøvde så godt jeg kunne å få søstera mi hjem, men hun brydde seg ikke.. En dag så planlagte min mor og søstera mi å møtes på byen slikt at moren min kunne hente noen viktige ting hjemmefra til hun. De møttes aldri, for min mor gikk ved en elv for å ta livet sitt.. Er det feil av meg å klandre min søster for min mors selvmord?

SVAR

Besvart 23.01.2020 18:51:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sorg ved sykdom og død

Her finner du eksempler på flere situasjoner der man kan oppleve sorg. Ungdom har kommentert hvordan de har opplevd å takle dette.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
account_circle