Hopp til hovedinnholdet

Han jeg holder på med ble sur på meg pga noen rykter, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg holdt på med en gutt men vi holder ikke på lenger fordi han ble sur på meg fordi jeg var på besøk hos en Venn av meg som går i klassen hass, og etter jeg var hos han kom d rykter med at vi hadde pult og kost, noe vi ikke har gjort å han jeg holdt på med fikk høre disse ryktene å ble endå surere på meg men jeg har sakt det ikke er sant og han tror på meg nå men han er sur for jeg readet han på snap å skrudde av snapmap, men han vet jeg reader ofte og snapmap skrudde jeg av fordi han sa vennene hans prøvde å stalke meg noe jeg ikke vil.. Og to av vennene mine som er fellesvenner med han jeg holdt på med har fjernet meg på snap fordi di mente det var dårlig gjort av meg og ha guttevenner mens jeg holdt på med noen men hun ene er sammen med noen og har guttevenner, hvorfor skal hun få lov men ikke jeg? Skjønner ikke helg logikken deres. Di jeg har snakket med sier jeg skal ta det hele helt chill fordi det er barnslig oppførsel av dem å spre falske rykter når vi har sakt d ikke er sant.

SVAR

Besvart 22.06.2020 12:52:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
account_circle