Hopp til hovedinnholdet

Jeg har gått ned en del kilo i vinter.. tror jeg mistet mensen i februar eller noe sånt.. Da veide jeg ca. 46 kilo (er 163).. Begynte då å gå opp i vekt, fordi det er jo altfor lite i forhold til høyden min.. nå veier jeg ca 50 kilo og er fornøyd med kroppen min.. men jeg har ikke fått tilbake mensen..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei..
Jeg har gått ned en del kilo i vinter.. tror jeg mistet mensen i februar eller noe sånt.. Da veide jeg ca. 46 kilo (er 163)..
Begynte då å gå opp i vekt, fordi det er jo altfor lite i forhold til høyden min.. nå veier jeg ca 50 kilo og er fornøyd med kroppen min..
men jeg har ikke fått tilbake mensen..
mamma vet selfølgelig om allt dette, og har sakt at vis jeg ikke får den tilbake i løpet av sommeren skal vi dra til legen..
jeg har lest at noen får den tilbake men en gang de går opp i vekt, andre etter en stund, og viss du ikke får den tilbake på et halvt år skal du dra til lege..
haar hørt at du da får sånne hormoner/østrogen eller noe.. hva gjør dette? .. vil jeg legge på men eller på større bryst eller noe, siden dette er kvinnelige hormoner?
er kroppen min 'skadet' siden jeg ikke har mensen?

tuusen takk for at dere gjør verdagen min myye bedre!

SVAR

Besvart 07.07.2008 12:48:37
account_circle