Hopp til hovedinnholdet

Hjertebank av framprovoserte brekninger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Først og fremst må jeg bare poengtere: jeg har IKKE en spiseforstyrrelse. Derimot hender det at jeg fremprovoserer brekninger etter jeg har spist. Jeg har bare gjort det i fem-seks måneder, så det er ikke lenge. Jeg har og bare gjort det litt periodevis. Noen uker uten noe, andre med alt ifra 2 ganger i uka til to ganger om dagen. Det er heller ikke sånn at jeg kvitter meg med alt, bare litt. Vet ikke hvorfor jeg gjør det, men det føles bra etterpå. Av og til derimot, når jeg føler det har kommet en del opp, hender det at jeg får mer tydelig hjertebank enn vanlig. Hvorfor er det sånn?Og til veiledning, jeg er langt ifra undervektig. Det er ikke noe jeg sier, det er sannheten. Jeg har en BMI på 22-23, men rent fysisk er jeg i grei form. Løper kanskje rundt 10 på BIP-test og spiller håndball. Det er ikke noe tabu at jeg har for mye fett altså, og vennene mine og meg vitser om det, så det er ikke noe sånn. Spiser normalt, av og til bare vann, men isåfall fordi jeg er mett.

SVAR

Besvart 13.01.2017 14:27:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Skader ved spiseforstyrrelser

Du kan få fysiske helseskader av slanking og underernæring. Du kan også få skader på kroppen av overspising, oppkast, misbruk av avførings- og vanndrivende midler, overdreven fysisk aktivitet og fasteperioder. De fysiske skadene kan igjen gi psykiske plager.

 

Les mer
account_circle