Hopp til hovedinnholdet

Har intens kløe i underlivet, er det sopp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har opplevd mye rart som har skjedd med underlivet mitt i det siste, og jeg vet ikke hva det er. Først hadde jeg og kjæresten min en god del sex på en kveld, så hadde jeg på meg en svart tights uten truse, og jeg fikk intens kløe som varte i omlag 4 dager. (da jeg dusjet var det masse svart lo i underlivet, av tightsen) og deretter av å ha sex i perioden med kløing så følte jeg at han bare "klødde" meg på stedet det klødde, og jeg fikk svie etter dette. Nå har vi tatt en ukes pause fra sex og prøvde igjen og det svir fremdeles!! Hva er problemet? Noe annet som er rart er at jeg går på cerazette og har ikke hatt mensen pga dette, men plutselig fikk jeg ordentlig mensen en uke etter kløen og dette. På datoen jeg egentlig skulle fått mensen. Jeg forstår ingenting. Har jeg sopp i underlivet? Jeg vet helt sikkert at det ikke er klamydia.

SVAR

Besvart 08.02.2017 19:25:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle