Hopp til hovedinnholdet

Kvalme etter mat, dårlig matlyst, smerter i magen og korsryggen, er bekymret

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, de siste ukene nå har jeg hatt kvalme etter jeg spiser. Det føles ut som jeg er stappet med mat på en måte uten at jeg nødvendigvis har spist noe mye. Har i tilegg veldig dårlig mat lyst noe som gjør at jeg ikke klarer å spise opp all maten på tallerkenen min. Jeg har også hatt noen smerter i magen og i kors ryggen. Er dette normalt? Jeg har sykdomsangst og er veldig bekymret. -Hilsen jente på 13 år.

SVAR

Besvart 26.02.2017 16:46:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle