Hopp til hovedinnholdet

Mensen er en uke over tiden fra forrige måned og graviditetstest er negativ. Er det fortsatt en sjanse for at jeg er gravid, eller skyldes uteblitt mensen andre ting?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mensen min har vært veldig variert. Men de siste månedene har jeg pleid å få den rundt den 15 hver måned. Forrige måned fikk jeg den 13. Men nå så har det gått over en uke og jeg har ikke fått det enda. Og jeg er veldig usikker på lengden på syklusen min. Jeg tok en graviditetstest den 20. Og den var negativ. Men er det fortsatt en sjanse for at jeg er gravid? Jeg og kjæresten min pleier å bruke kondom men noen ganger så har vi bare hoppet av i svingen og det har alltid gått bra. Jeg tenker å ta en ny test om en uke. Men er det andre ting som skylder at jeg ikke har fått det enda og at jeg muligens får det senere denne måneden?

SVAR

Besvart 26.02.2017 21:15:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen – sånn er det

Mensen er blødningen som kommer fra skjeden én gang i måneden. Her er alt du trenger å vite.

 

Les mer
attach_file

Finn en prevensjon som passer for deg

Det finnes mange forskjellige prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. Her kan du finne den prevensjonen som passer best for deg.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle