Hopp til hovedinnholdet

Vondt i området rundt skjeden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Her for kanskje 1 måned siden begynte jeg å merke et sårt område rundt skjeden. Da gjorde det veldig vondt å vaske meg der nede, fingre og å ha samleie. Sånn har det vært i en måned nå og det påvirker mitt sexliv siden jeg blir så fort øm nedentil og etterhvert blir det vondt. Jeg har en stor tendens til å vaske meg der nedenfor etter hver gang jeg har vært på do og det ender opp med å gjøre veldig vondt. Er veldig redd for at det kan være en kjønnssykdom siden jeg har hatt ubeskytta sex, men hverken jeg eller han jeg har sex med var jomfru før vi begynte å ha sex. har heller ikke så stor mulighet til å oppsøke lege pga mine foreldre og litt andre ting. Så kunne gjerne fått litt hjelp på hva det er og hva jeg kan gjøre?

SVAR

Besvart 28.03.2017 10:04:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle