Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på flere ting om kropp og helse, og håper dere svarer fort.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. Jeg luer på noen ting om kropp og helse. 1. Er det sånn at jenter må begynne på p-piller? 2. jeg trenger nye ''ordentlige'' bh-er, men klarer ikke si det til mamma(vi er ikke sånne som snakker så mye om puberteten og bh ogsånt). så har dere noen forslag til hvordan jeg kan si/spørre om det? 3. Jeg har lyst til å fingre, men liksom jeg klarer det ikke. hver gang jeg prøver å ta fingrene inn i vaginaen så trekker jeg meg på en måte. hvorfor? 4. Mister man jomfrudommen om man fingrer, bruker tampong eller onanerer? Håper dere svarer fort på spørsmålene mine, fordi jeg ønsker svar så fort som mulig. Takk på forhånd<3

SVAR

Besvart 02.04.2017 20:55:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Myten om jomfruhinna

Mange tror at jomfruhinna er en hinne i skjeden som revner når den blir penetrert, og at en slik kan se om ei jente har hatt vaginalt samleie. Dette er ikke riktig.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle