Hopp til hovedinnholdet

Hvordan blir jeg kvitt vond lukt av underlivet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har et problem med at tissen min lukter helt forferdelig og veldig mye. Det er som regel ingen andre som kan lukte det fordi den ikke går gjennom buksen, men jeg og kjæresten min merker det en del og syns det er ubehagelig og jeg syns det er flaut. Det lukter ikke fiskeaktig slik det kan lukte, men jeg kan ikke beskrive lukten annet enn at det er surt og kanskje nesten litt råttent nesten.. jeg klarer ikkje å bli kvitt d når jeg vasker meg med intimsåpe heller men d kan av og til bli litt bedre av det. Hva kan dette være? Kan det være farlig? Og hvordan blir jeg kvitt det? Har vært sånn i sikkert snart ett år. Har prøvd å ta en kur mot sopp to ganger før men d hjalp ikkje..

SVAR

Besvart 19.04.2017 10:42:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle