Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få mer hår på kroppen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ;), nå som vi er i mai begynner sommerdagene å komme, noe som vil si bort med hettegensere og langbukser. Jeg har så å si ikke hårvekst på kroppen min. Har ikke hår på armene, leggene, under armene i tillegg til ingen hårvekst i ansiktet. Dette gjør at jeg føler meg veldig ukomfortabel i shortser og t-skjorter. I 10 klasse kommenterte mange dette og lo. Er det noe jeg kan gjøre for å få mer hår, ELLER se ut som om det er mer hår på leggene eller armene?? Noen kremer, behandlinger eller noe annet jeg kan kjøpe på nettet eller i butikk? Er kjempe flaut å ikke ha hår på kroppen, vil ikke stenge meg innendørs og miste alle vennene mine heller...

SVAR

Besvart 08.05.2017 11:22:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Du bestemmer selv om du vil fjerne hår på kroppen og i ansiktet eller ikke. Her får du noen tips og råd om hårfjerning.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle