Hopp til hovedinnholdet

Kuler i pungen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 20 år gammel gutt som har en del kuler på pungen. Disse har jeg hatt i en del år, er ikke sikker på hvor lenge, men minst 2-3 år, kan godt være det er i opp til 5-6 år. Det begynte med én kul på pungen, den ble der en stund (noen få mnd kanskje?) før det kom flere av dem. Disse er ikke inne i pungen, de stikker på en måte ut. De fleste av dem gjør ikke vondt å presse på, det finnes én eller to som gjør litt vondt om man presser veldig hardt. Kulene har ikke påvirket meg, jeg har ikke vondt noe sted, jeg er like aktiv som før, og føler meg generelt sett like bra nå som jeg alltid har gjort. Kulene er altså litt overalt, men alle er på den øverste delen av pungen. Har ikke vært noe særlig redd for dem, men er litt lei av at de er der. Hva kan jeg gjøre for å få dem vekk (om du vet hva det kan være). Dette kan ikke være kjønnssykdommer, de kom før jeg var i noen form for seksuell aktivitet med noen som helst.

SVAR

Besvart 16.05.2017 22:16:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle