Hopp til hovedinnholdet

Svie ved vannlating - kan det være sopp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg hadde urinveisinfeksjon i 8 mnd. før det ble oppdaget (slo ikke ut på stripene man dypper i urinen). Jeg ba om en dyrkningsprøve og det viste seg at jeg hadde UVI. Fikk to antibiotikakurer. De fleste symptomene forsvant, men jeg opplever fortsatt svie ved vannlating ett og et halvt år senere (gjør ikke vondt, men er irriterende og ubehagelig). Svien kommer under vannlating, noen ganger også rett før og litt etter. Jeg lurer fryktelig på hvorfor denne svien ikke går bort? Har testet meg for UIV for noen måneder siden (dyrkningsprøve) og det var ingen tegn på at jeg fortsatt har det. Jeg har i tillegg testet meg for diverse kjønnssykdommer. Samtidig som jeg hadde UIV fikk jeg soppinfeksjon i underlivet. Behandlet den med canestenkrem og stikkpiller. Fikk også tre piller som jeg skulle svelge, men tok dessverre bare to av de (glemte den siste). Kan det være mulig at svien kommer av en soppinfeksjon? Hva skal jeg gjøre? Er så lei svien... Tusen takk på forhånd!

SVAR

Besvart 17.09.2017 21:21:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle