Hopp til hovedinnholdet

Kjenner en kul i den ene testikkelen, kan det være kreft?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har hatt en kul på den venstre testikkelen i rundt et år nå, (over/under). Det har egentlig aldri plaget meg, men når jeg kjenner på testikkelen kjenner jeg den lett. I det siste har jeg begynt å tenke mer på den og kjenne den mer. Den er kanskje 0.5 cm i diameter. I tilleg er har jeg veldig tørr hud på venstre side av pungen. Jeg føler meg også øm. Det kan hende den venstre er litt større enn den høyre. Jeg har også en kul i venstre brystvorte. Jeg er godt i gang med puberteten. Flere ganger kommer det noen «dunk» med smerte, men det er ikke så vondt. Sorry for rotete spørsmål, men jeg lurer på: Hva er dette? Kan det være kreft? Og hvis det er det, blir jeg steril etter behandling?

SVAR

Besvart 01.10.2017 13:41:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Undersøk testiklene dine!

Mange bekymrer seg for testikkelkreft. Heldigvis er det som oftest uten grunn. Hvis du vet hvordan testiklene dine normalt kjennes ut, vil det være lettere å vite om noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
account_circle