Hopp til hovedinnholdet

Er er en gutt på 16 år, snart 17. Jeg er trøtt og utslitt hele tiden...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Er er en gutt på 16 år, snart 17. Jeg spiser riktig, holder meg vekk fra rus, og trener ein god del, men problemet er at jeg er trøtt og utslitt hele tiden. Jeg har også problemer med å få muskler da jeg trener 3 ganger i uken på treningssenter. Trener ganske intensivt også. Jeg lurer på hva som kan være årsaken til dette. Sover ca 13 timer i døgnet og er fortsatt trøtt, og er utmattet og til dels deprimert. Har prøvd å såve 8 timer for dagen som er anbefalt, men da var jeg helt utmattet og trøtt hele tiden. Tror dette er pga for lite testosteron, men er ikke sikker. Noen tips?

SVAR

Besvart 18.10.2017 17:38:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som strever med å sove

Kroppen og hjernen din er avhengig av søvn for å fungere godt. Samtidig er det vanlig å ha søvnvansker. Her får du tips til gode søvnvaner.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
account_circle