Hopp til hovedinnholdet

Kjenner kløe i underlivet og trang til å tisse, hva er dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hver gang jeg skal tisse og er ferdig føles det fortsatt ut som om jeg må skikkelig tisse fortsatt men ingenting kommer og det klør litt i vagina hullet mitt liksom rundt kanten. Jeg har hatt sex noen ganger, men tror ikke det er derfor, for det begynte etter jeg fikk mensen igjen etter en stund. Hva skal jeg gjøre for at det slutter? Og hva er dette?

SVAR

Besvart 29.10.2017 13:05:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle