Hopp til hovedinnholdet

Hun har en hoven, rød klump rundt brystvorten.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har i noen uker hatt en hvit litt stor montgomery klump (?), slike man har rundt brystvorten. Har ikke tenkt så mye over dette, da jeg trodde den vill gå vekk av seg selv. Men i dag våknet jeg, og den har utviklet seg til en slags blemme. Den er rund, rødlig, nokså hard og ser betent ut. Det gjør også vondt å ta på den. Den er ca. 0,5 cm i bredden og stikker mer utover en de andre "klumpene" rundt brystvorten. Jeg har prøvd å finne ut hva dette er på egen hånd, men finner ikke noe klart svar. Hva kan dette være? Og burde jeg oppsøke lege for å få sjekket den?

SVAR

Besvart 12.11.2017 13:21:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle