Hopp til hovedinnholdet

Jeg gråter omtrent hver dag over vekta mi

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 153 cm høy og veier 57 kg. Jeg kan si at jeg gråter omtrent hver dag over vekta mi. Jeg har en bestevenn som er tynn og pen osv. Hun trener ofte hjemme og begynner snart å få sixpack!! Jeg er ikke fornøyd med noe med meg selv! Jeg har dobbelthake (i hvert fall nesten), mye fedme på magen, og masse fett overalt på kroppen. Jeg er jo drittjukk og selv om dere sier at vekta mi er helt normal så er den ikke det! Jeg har lyst til å bli tynn. Jeg spiser ganske ofte sjokolade og elsker det! Men jeg vil kutte ut litt på sjokoladenivået. I det siste har jeg spist det hver dag.. Jeg går ikke på noen idrett, og har ikke lyst til å starte heller. Jeg er heller ikke noe flink i gym, ikke i noe! Klarer ikke å gjøre push-ups en gang!! Jeg er veldig misfornøyd med meg selv, og trenger tips til hvordan jeg kan ha litt hjemmetrening. Gjerne litt styrke og sånt, men pass på at det ikke blir alt for tungt. Og litt tips til bedre kosthold. (PS jeg har ikke mensen, bare sånn at du vet det)

SVAR

Besvart 10.12.2017 21:14:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
account_circle