Hopp til hovedinnholdet

Jeg har liksom større indre enn ytre kjønnslepper.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, da jeg gikk i sånn 6. Klasse merket jeg at jeh hadde veldig store indre kjønnslepper. Jeg ble først veldig redd og trodde jeg var syk. Jeg spurte mamma og hun sa det var helt normalt. Nå går jeg i 10. Og vet at det er helt normalt, men jeg har aldri sett noen andre som har det verken i garderoben eller serier på nett. For eksempel viste serien «Line fikser kroppen» flere damers vanlige underliv for at vi ikke skulle være så usikkre på det. Likevel var det kun folk med store ytre kjønnslepper. Jeg er ikke bekymret, men jeg synes det er flaut og prøver å skjule det i garderoben. Jeg er også redd for at når jeg skal ha sex at gutten liksom blir overrasket eller synes det er ekkelt.. Jeg har liksom større indre enn ytre kjønnslepper.. Er det noe du anbefaler at jeg kan gjøre?

SVAR

Besvart 11.12.2017 09:35:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjønnsorganet ditt er topp!

Det er vanlig å være usikker på kjønnsorganet sitt. Det finnes like mange forskjellige kjønnsorgan som det finnes ansikter. Ikke ett eneste ett er helt likt ditt. Tenk så fint!

 

Les mer
attach_file

Selvtillit i senga

Er du sjenert og redd for å ikke være god nok i senga? Å bli tryggere på deg selv i slike situasjoner, vil gjøre sex til en bedre opplevelse for deg.

 

Les mer
attach_file

Normale eller unormale kjønnslepper?

Er den ene kjønnsleppen din større enn den andre? Henger de indre kjønnsleppene dine utenfor de ytre? Eller synes du de bare ser litt rare ut? Frykt ikke! Alt sammen er like normalt.

 

Les mer
account_circle