Hopp til hovedinnholdet

Hei. Jeg er en jente på 17 år som sliter med hva jeg tror er sopp i underlivet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 17 år som sliter med hva jeg tror er sopp i underlivet. Jeg har vert hos legen og gynekolog og de sier begge at det er sopp. Jeg fikk resept på Flukonazol Krka, som jeg skulle ta hver måned i 6 måneder, men dette hjalp ikke. Jeg har også smøret meg med Canasten både måren og kveld, men det hjalp heller ikke. Jeg føler at det har hjulpet litt men jeg får forsatt kløe av og til. Når jeg først får kløen varer det kanskje opptil 15 minutt så er alt fint igjen. Dette kan komme når som helst. For omtrent et og et halvt år siden gikk jeg med sopp i underlivet uten å behandle det fordi jeg var redd for å si ifra. Kan dette ha noe med at jeg har gått så lenge uten å behandle soppen? Hva kan det være? Jeg har også hørt at diabetikere sliter med sopp, er dette noe jeg burde skjekke meg for?

SVAR

Besvart 05.01.2018 19:39:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer ved gynekologisk undersøkelse?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
account_circle