Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål ang hårvekst i puberteten.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei gutt nettop fylt 16 hær. Jeg har tidligere spurt ting relatert til vekst av penis. Dette er igså angående puberteten. Jeg føler jeg utvikler meg veldig ujenvt i puberteten. Jeg fikk kjønnshår for ca 2-3 år siden og har bare fått litt mere legg hår. Jeg har veldig lite tegn til skjegg og ikkeno hår på lår og lite på legger. Heller ikke på armene. Jeg lurer på hvorfor dette skjer så sent? D må jo komme snart, og siden jeg ikke har fått den hårveksten enda kan vel penis også vokse mere? Føler jeg bare har fått kjønnshår og at penis ikke har vokst noe i det hele tatt. Dette bryter meg veldig ned psykisk og gir meg ekstremt dårlig selvtillit. Tusen takk

SVAR

Besvart 19.01.2018 19:30:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
account_circle