Hopp til hovedinnholdet

Jeg er skikkelig blek og hater det

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er skikkelig blek, og hater det. Jeg har alltid vært ganske lys i huden, men det har aldri plaget meg før nå i ungdomstiden. Jeg får høre kommentarer som "hvordan går det an å ha så hvite legger?" eller "du ser ut som et spøkelse" fra lærer, venner, gutter og til og med fremmede. Jeg har prøvd to typer selvbruning, men føler ikke noen varer lenge. Når jeg er i syden blir jeg ikke mye brunere, bare solbrent. Jeg har oransjt hår, noe som jeg har hørt at kan være grunnen til at jeg er så blek og blir fort solbrent. Kommentarer osv gjør at jeg unngår ting som shorts eller veldig kort-armede tskjorter i gymmen, og jeg bruker en ansiktskrem som gir litt brun farge hver dag. Jeg er så lei av å gå rundt å føle at jeg må "skjule huden min", og lurer på om det finnes noen litt enkle måter å bli litt brunere på? Helst noe som varer over litt lengre tid, og som ikke koster alt for mye? Takk på forhånd<3

SVAR

Besvart 25.01.2018 11:58:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle