Hopp til hovedinnholdet

Feber og magevondt 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er ei jente på 16 år. Trenger hjelp til å vite om jeg skal kontakte lege eller ikke? Okei, det begynte med at jeg har hatt sånn småfeber heleuken, men jeg har dratt på skolen og trent og liksom hatt en vanlig uke selv om jeg egentlig har vært litt syk. Men denne fredagen(slutten av denne uken^) sov jeg bare og var sliten, neste morgen var jeg på mine vanlige fritidsaktiviter og la meg på sofaen når jeg kom hjem, da steg feberen og jeg har aldri hatt så høy feber før men samtidig har jeg også hatt så vondt i magen i det siste, føles som d er innvoldene som er vonde+ vondt i hode. Jeg la meg tidlig og som vanlig når man har feber våkner man ofte, men denne gangen hadde jeg frostanfall og feberen var verre enn tidligere den kvelden.Søndag våknet jeg og hadde feber fortsatt, enda vondere i magen...jeg lurer da egentlig på om jeg burde kontakte lege eller om dere har noen andre tips? Hilsen meg

SVAR

Besvart 28.01.2018 22:09:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle