Hopp til hovedinnholdet

Vondt etter sex. Vondt å gå på do. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Lørdag 20.01 hadde jeg sex med kjæresten min for første gang. Fikk vondt på starten. Ikke etterhvert. (Vi brukte kondom) Neste dag fikk jeg mensen. Men på søndag/mandag fikk jeg vondt der nede... først trudde det var bare fordi han er ganske stor og jeg er trang. Men nå har jeg hatt vont over en uke nå. Det blir bare verre. Det gjør vont å gå på do. Føler at det er veldig tør det og det føles ut som at det klør men deg klør egentlig ikke. Ser heller ikke noe sår. Tør ikke snakke om det med mamma, fordi hun vet ikke at jeg har hatt sex. Syes det er klent å snakke om deg med helsesøster på skolen.

SVAR

Besvart 31.01.2018 19:00:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Vanlig at jenter ikke får orgasme under samleie

Det er vanlig at en jente ikke får orgasme når hun har samleie. Det er en vanlig misforståelse at alle jenter nyter bevegelsene fra en penis i skjeden, og at det alene gir dem orgasme.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle