Hopp til hovedinnholdet

Har et litt rart "utslett" i underlivet som jeg ikke helt forstår.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har et litt rart "utslett" i underlivet som jeg ikke helt forstår, og lurer på hva det kan være. Jeg har hatt det i over et år og det ser ikke ut til å gå bort, men snarere bli verre (riktignok ikke dramatiske endringer, så jeg har liksom ikke brydd meg med det og tenkt det ville gå over). Jeg har områder med tynn hud, og enkelte punkter der jeg har hudfolder uten kjøtt under. Jeg har det bare i underlivet, liksom i kanten der låret fester seg Dersom dere ikke kan si noe om hva dette er, og mener jeg burde kontakte lege; Jeg synes det er flaut å gå til fastlegen med dette, finnes det noen andre steder man kan få en legetime? Takk

SVAR

Besvart 14.02.2018 13:37:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Å sjekke pung og penis hos legen

Mange synes det er flaut å vise den mest private kroppsdelen til en fremmed. Frykt ikke! Å dra til legen for en underlivsundersøkelse er ikke så ille som du tror.

 

Les mer
account_circle