Hopp til hovedinnholdet

Er det noe navn til forbi angående noe som spinner raskt rundt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har en forbi, og vet ikke om noen andre sol har den. jeg har søkt rundt veldig mye på nett, men ikke funnet ut så mye, derfor jeg velger å sende inn spørsmål. forbien min går ut på at jeg ikke klarer å se på ting som snurrer/spinner veldig fort rundt. ikke figdetspinners liksom, men vaskemaskiner og flypropeller i bruk. klarer å se på det til en viss grad men får en veldig ekkel følelse inni meg og vil helst bare snu meg og se en anen vei. hadde ofte mareritt når jeg var liten ( 3/6år gammel) om at jeg var på et tivoli, og en av veninne gjengen min som var dær med meg måtte sette seg på en attraksjon som spinnet fort rundt. dette endte opp med at hun døde og hodet hennes falt av og det sprutet blod overalt. denne forbien plager ikke meg SÅ mye da. men jeg lurte på om det er noe navn til denne forbien?

SVAR

Besvart 18.02.2018 09:33:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle