Hopp til hovedinnholdet

Får jeg utrolig vondt i magen mot slutten og etter trening.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg spiller fotball veldig aktivt. Noen ganger hvis jeg tar meg ut, feks på harde treninger eller fotballkamper får jeg utrolig vondt i magen mot slutten og etterpå. Det er som oftest verst etter kamper, da spiller jeg ofte hele kamper og tar meg veldig ut og blir veldig sliten, men det skjer også etter treninger der jeg ikke blir like sliten. Jeg får vondt midt i magen noen cm over navlen, og smertene er ofte så intense at jeg føler for å kaste opp eller må krøke meg sammen. Det tar ofte rundt 1 time før magen føles normal igjen, kan hjelpe litt på å spise littegrann. Er ikke slik at jeg må på do eller slik etterpå, og avføring er helt normal. Jeg lurer på hva årsaken til dette kan være og om det er noe jeg bør få sjekket nærmere hos en lege? Er ellers i fin form og har sjeldent annet trøbbel med magen.

SVAR

Besvart 02.03.2018 19:55:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Her får du gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening!

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle