Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente på 16 år, som er jomfru, men likevel har pådratt meg noen Det andre jeg har problemer med, er en liten klump på innsiden av den ene kjønnsleppen.uderlivsplager. I perioder er jeg plaget med å gå på toalettet ofte,

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, hei!

Jeg er en jente på 16 år, som er jomfru, men likevel har pådratt meg noen uderlivsplager. I perioder er jeg plaget med å gå på toalettet ofte, der jeg kun tisser et par dråper, før det går en liten stund og jeg kjenner at jeg må på do igjen, der det samme gjentar seg. Det svir litt når jeg tisser, men egentlig mest "hele tiden", særlig hvis jeg er litt kald. Jeg kan sitte i klasserommet og kjenne at det svir i underlivet, noe som gjør at jeg får en trang til å vri litt på meg. Jeg vet at dette ikke er urinveisinnfeksjon, etter en test, så da lurer jeg på hva det kan være?

Det andre jeg har problemer med, er en liten klump på innsiden av den ene kjønnsleppen. For et halvt år siden trodde jeg at dette var en kvise, jeg klemte på den, og det kom litt "verk" ut. Etter dette har jeg pirket litt på den, men for det meste latt den være. Den er der fremdeles, og det kommer ikke noe væske ut om jeg klemmer på den. Noen dager plager den meg mer enn andre, da den virker litt større (den er generelt liten, ca på samme størrelse som en kvise). Den har samme farge som resten av underlivet, og jeg er 100% sikker på at det ikke er noen form for kjønnssykdom. Peil på denne lille klumpen da kan være? Jeg vil helst unngå å dra til lege med dette, så en anbefalelse av en hudkrem eller noe lignende, hadde vært flott!

SVAR

Besvart 17.02.2009 06:19:52
account_circle