Hopp til hovedinnholdet

Klump under huden på penis i flere år. Penis er 7 cm. er det normalt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har har en bevegelig klump under huden på penisen. når den er erigrert er den kanskje rundt 2 til 2.5 cm lang og rundt 1 cm i diameter. den går litt i en bue rundt penisen rett under glans. Har lest litt på nettet og tror det kanskje er et sprukket blodkar. Siden jeg har masturbert litt hardt noen ganger og en gang gjorde jeg det i dusjen og det svei resten av dagen. Men det kan hende det var fordi jeg hadde såpe på. Jeg fikk også noe som så som et utslett eller noe med litt rødaktig som så ut som arr men det har gått bort nå. Det jeg lurer på er hva kan det være? og hvis det er et sprukket/ overfladisk blodkar går det bort av seg selv eller må man opperere eller dra til legen? Vil helst slippe legen så hvis det ikke er noe farlig så er det bra. Har hatt det i noen år nå forresten. En annen ting jeg lurer på er om det er normalt å ha en penis på ca 7cm. Mange andre i klassen har større en min og det vokser hår på den så er kanskje ferdig utviklet? eller tar det lengere tid

SVAR

Besvart 15.04.2018 17:34:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Å sjekke pung og penis hos legen

Mange synes det er flaut å vise den mest private kroppsdelen til en fremmed. Frykt ikke! Å dra til legen for en underlivsundersøkelse er ikke så ille som du tror.

 

Les mer
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle