Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror jeg har ADHD.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg tror jeg har ADHD. Hver gang jeg skal gjøre lekser, øve til prøver o.l. bruker jeg som regel 1 time på å starte. Når jeg først gjør det, stopper jeg nesten hele tiden opp å gjør noe annet. Om jeg f.eks. skal se en video på telefonen eller noe lingnende, må jeg fikle på et eller annet. Jeg kan finne på å starte å starte å strikke, brodere, ta lim på hendene for å så rive det av.

SVAR

Besvart 19.04.2018 15:12:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er ADHD?

Daniel sitter ved pulten sin i klasserommet, men han hører ikke etter. Lærerens stemme føles som en grøt av lyd. Han snur seg og roper ut i rommet. Han kjeder seg. Læreren ber ham være stille. Daniel tar opp blyanten og slår den taktfast i pulten. Det bråker. Læreren blir sur. Klassekameratene ler. Daniel er ingen bølle. Han gjør så godt han kan.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle