Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for testikkeltorsjon...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, det er noe som har plaget meg i ca 4 måneder som jeg bare må få spurt om. Jeg merker at ovogtil så er en av testiklene mine skrudd 180 grader, jeg vet at dette kan kutte blodtilførselen til testikkelen og at den kan dø. Jeg skjønner ingen smerte når det skjer, og de går ofte tilbake til sin normale posisjon. Tingen er at jeg er redd jeg må ha operasjon siden jeg mistenker jeg har (bell clapper deformity) 1av8 menn er født uten en ting som holder testikkelen på plass. Hva burde jeg gjøre?burde jeg gå til lege? Er det normalt at testikkelen kan være litt ekstra bevegelige i puberteten? Dette plager meg skikkelig og jeg skjekker dem over 10 ganger daglig for p skjekke om de er riktig vei.

SVAR

Besvart 06.05.2018 08:18:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Undersøk testiklene dine!

Mange bekymrer seg for testikkelkreft. Heldigvis er det som oftest uten grunn. Hvis du vet hvordan testiklene dine normalt kjennes ut, vil det være lettere å vite om noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Å sjekke pung og penis hos legen

Mange synes det er flaut å vise den mest private kroppsdelen til en fremmed. Frykt ikke! Å dra til legen for en underlivsundersøkelse er ikke så ille som du tror.

 

Les mer
account_circle