Hopp til hovedinnholdet

Er det farlig å gå med sminke hver dag?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg bruker masse sminke hver eneste dag og jeg bruker tilsammen 8 til 10 produkter hver dag. Jeg kan selvfølgelig gå uten sminke noen ganger, men det er vanskelig for jeg føler meg ikke vell uten. Jeg prøver å gå uten sminke minst en gang i uken, men det er så vanskelig. Jeg har hørt at man kan trappe ned på produkter, men det er jo vanskelig for det er en sminke rutine man har ( Hvertfall meg). Er det farlig å gå med så mye sminke som jeg gjør hver dag? Jeg er veldig nøye på å ta det av og jeg legger meg aldri med sminke. Jeg tar først en sminke serviett, så en cleanser og så en krem. Er dette farlig?? Jeg har hørt at det er gift saker i noen sminke produkter og dette gjør med skeptisk.

SVAR

Besvart 06.05.2018 18:04:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Er det skadelige stoffer i sminken din?

Visste du at mange kosmetikk- og kroppspleieprodkter inneholder skadelige stoffer? Dette må du se etter for å unngå de uheldige stoffene.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle