Hopp til hovedinnholdet

Ser at noen åpner døra på rommet mitt, at dørhåndtaket går ned og opp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei lurer på om jeg har et problem. Det hender noen ganger at jeg jeg våkner av at jeg ser at noen åpner døra på romme mitt eller at dørhåndtake på døra går ned og opp og jeg er våken og ser at det skjer jeg spør foreldrene mine eller broren min og det er de som har gjort det men de sier nei og de lurer på om jeg ser ting eller begynner og bli gal. Det skjer Altid om kvelden rundt 3 til 6 på kvelden. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre jeg vil ikke at folk skal tro at jeg er gal eller noe vil bare få meg hjelp vil ikke se det eller være redd for å sove om kvelden får mye mangel på søvn får bare sove i noen timer og er våken resten av tiden fram til jeg skal stå opp og dra til skolen Kan dere gi meg noen råd for hva jeg kan gjøre ?! Mvh meg

SVAR

Besvart 10.05.2018 19:43:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle