Hopp til hovedinnholdet

Stresser sykt med store kjønnslepper, er dette normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Litt teit og gjerne litt flaut spørsmål, så prepare yourself.. Jeg har så SYKT store kjønnslepper i underlivet!!! (indre kjønnslepper, altså ikke der hvor hår vokser) Når jeg strekker de ut er de rundt 4-5 cm! Dette er så syyyykt kleint og jeg må alltid fikse på de når jeg tar på meg trusa etter jeg har vært på do. Det er også vanskelig å tørke meg etter jeg har tisset fordi de holder på så mye væske og jeg må liksom holde dem og tørke dem hver for seg, hvis ikke er jeg jo helt klissvåt? Når jeg står vanlig har jeg liksom en klump i underlivet som er kjønnsleppene mine, og de syns sykt godt når jeg har truse på meg. Jeg syns det er dritkleint å dusje med jentene i gymmen og unngår dette hver gang. Går rundt sykt svett hele skoledagen = veldig ekkelt. Er redd for å ha sex (aldri hatt det før) fordi jentene på porno har ikke slikt underliv som meg. Bare tenk på hvordan gutten vil reagere! Alle de ryktene som kommer til å spres!!!! Stresser SYKT rundt dette, er dette normalt?!!? hjelp!!!!

SVAR

Besvart 10.05.2018 00:48:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Alt om fitte, vulva og vagina

Vulva er den ytre, synlige delen av kjønnsorganet, mens vagina er den indre delen. Fitte er det ordet som best beskriver hele området.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Normale eller unormale kjønnslepper?

Er den ene kjønnsleppen din større enn den andre? Henger de indre kjønnsleppene dine utenfor de ytre? Eller synes du de bare ser litt rare ut? Frykt ikke! Alt sammen er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Kjønnsorganet ditt er topp!

Det er vanlig å være usikker på kjønnsorganet sitt. Det finnes like mange forskjellige kjønnsorgan som det finnes ansikter. Ikke ett eneste ett er helt likt ditt. Tenk så fint!

 

Les mer
account_circle