Hopp til hovedinnholdet

Brenner i underlivet og har fått sår, hva er dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 16 år og har en liten krise, fordi jeg hadde herpes ved leppa for en liten stund siden og en brennkopp i ansiktet også, nå nylig merka jeg at jeg fikk et lite sår i underlivet, ligna veldig på en brennkopp:/ et åpent sår som renner og er litt gult, før jeg merka at det var et sår klødde jeg meg og nå er det mange sår der. Kan ikke huska at beg har tatt på herpes såra ved munnen, men kan hente at kan være brennkoppen. Det brenner også veldig:( så jeg lurer på om dere kanskje vet hva det er?

SVAR

Besvart 15.05.2018 17:29:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer ved gynekologisk undersøkelse?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
account_circle