Hopp til hovedinnholdet

Kuler på og ved kjønnsleppene

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er ei jente på 14 år og har noen «problemer» med underlivet. Jeg snakker åpent med min mor om det meste med puberteten og kropp siden hun er sykepleier. Men det er et tema jeg ikke har tatt opp med henne før idag, jeg har opplevd store og små kviselignende kuler på og ved kjønnsleppene. Jeg har fortalt moren min om det for ikke så lenge siden og sa at vi skal til legen å sjekke det men hva tror dere fra ung.no det er så jeg ihvertfall har en liten anelse om hva dette er . Kulene i underlivet mitt er: -både store og små -noen lette å sprekke andre ikke så -inneholder ofte gul guffe -klør veldig og litt sensitivt å ta på -røde og øme Håper dere kan hjelpe meg, mvh Ei nysjerig jente

SVAR

Besvart 20.05.2018 17:43:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer ved gynekologisk undersøkelse?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
account_circle