Hopp til hovedinnholdet

Virker sinksalve mot sopp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har begynt de siste ukene og klødd meg veldig mye i underlivet, både framme og bake. Noen ganger klør det sp forferdelig at det er helt til å dø av. Når jeg er på skolen klarer jeg å prøve å glemme det og det klør mindre. Trur ikke det er mark siden har sett at det ikke kommer noe hvit mark på pairet eller ikke på bærsjen min. Jeg har spurt mamma og hun sier kanskje det kan vøre sopp. Vi ble enige om at jeg skal bruke sinksalve (hjelper det?) og skal vaske meg veldig nøye noen dager og se om det hjelper. Hvis ikke må jeg til legen..føler meg så flau. Jeg har sett meg til nedenfor, men ser ikke akkurat noe uvanlig. Vare at jeg er litt rød? Er det for killingene? Når blir det borte? Hjelper sinksalve og mye vasking? Trur du det er lurt å dra til legen? Og hvis keg drsr, hva må jeg gjøre der. Må jeg kle av meg og vise rumpen..:( er veldig stresset. Er sykt ubehagelig og måtte klø seg så myyyyyyye

SVAR

Besvart 24.05.2018 19:55:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Alt om fitte, vulva og vagina

Vulva er den ytre, synlige delen av kjønnsorganet, mens vagina er den indre delen. Fitte er det ordet som best beskriver hele området.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle