Hopp til hovedinnholdet

Er jeg normal, biter negler, spiser kviseinnhold,  skorper og onanerer. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Kan hende dette ikke treffer helt i kategorien kropp og helse, men jeg spør allikavel. Ofte føler jeg med veldig disgusting bl.a. fordi jeg biter negler og de er helt gnagd ned og stygge, men også fordi jeg gjør noe jeg tror ikke så mange gjør, nemlig å pirke rur og spise den. Jeg kan pirke rur på sår, men også på inntørkede kviser og lignende, så putter jeg det i munnen. Jeg vet. Heslig. Jeg kan gjøre det litt overalt og jeg føler jeg har lite kontroll på det, sammen med bitingen av neglene. Noe annet jeg også føler meg skikkelig shitty av er å onanere. Føler st det jeg tenker på er rart og lignende. Så det jeg lurer på er vel om jeg er normal eller ikke. Hadde vært fint med et svar ganske fort. Takk for all hjelpen<3

SVAR

Besvart 30.05.2018 19:19:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle