Hopp til hovedinnholdet

Jeg begynte

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I dag onanerte jeg. For å unngå søl hadde jeg dopapir rundt penis når jeg onanerte. når jeg hadde kommet, tok jeg av dopapiret. da så jeg at det var litt blod på penis. når jeg fikk tørket bort en del av blodet, så jeg at det kom fra et rødt punkt på størrelse med hullet i en enkrone en plass på kanten av penishodet (området der penishodet blir litt "brattere" før det går over til den delen av penisen som er formet som en sylinder). Det var IKKE noe blod i sæden. Jeg er litt hypokonder. Min første reaksjon var vel bare at jeg på en eller måte hadde vært litt for hardhendt, men var jo ikke mer harhendt nå enn jeg pleier. Men blodet kom vel som følge av friksjon fra onanering og det er helt ufarlig? ikke noe annet, som en kjønnssykdom eller lignende?

SVAR

Besvart 16.06.2018 08:44:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
account_circle