Hopp til hovedinnholdet

Jeg tisser på meg når jeg hopper eller ler...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 14 år som alltid har hatt et problem med å tisse på seg alt for lett. Jeg synes det er veldig plagsomt og flaut, så jeg må alltid komme på en unnskyldning når det skjer. Jeg synes ikke dette er normalt, siden det skjer veldig ofte. Det skjer spesielt når jeg ler (jeg ler veldig lett) eller hopper. Jeg prøver å knipe sammen, men det er sjeldent det funker. Damene i familien min har problemer med dette, så det er nok også på grunn av det, og fordi jeg har svak bekkenbunn/bekkenbunnsmusklatur. Derfor installerte jeg en app som heter knipeøvelser, den bruker jeg så ofte som jeg kan, prøver å bruke den hver dag. De sa at man begynner å se forskjell etter et par måneder. Men er det noe annet jeg kan gjøre, og noe jeg kan gjøre i det øyeblikket jeg ler eller hopper for å forhindre at det kommer ut urin.

SVAR

Besvart 28.06.2018 07:52:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle