Hopp til hovedinnholdet
Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en gutt på 14 år og sliter mentalt angående høyde. Jeg er 178cm og har tatt røntgen av hånd for å vise fremtidige høyde, svaret ble jeg dessverre ikke så fornøyd med. Jeg endte opp rundt 183-184cm. Jeg vet det høres dumt ut, men jeg hadde et så stort ønske om å bli litt høyere en 190cm. Derfor lurer jeg på om det er mulig for meg med veksthormonbehandling. Jeg vet at jeg er ikke en av de laveste heller en av de høyeste, men hvis jeg likevel hadde vært så heldig å fått en slik behandling, hadde jeg veldig gjerne satt pris på hva man gjør til pasienten under behandlingen, og hvor lang tid det tar og hva det eventuelle resultatet kan bli.

SVAR

Besvart 03.07.2018 19:16:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
account_circle